Запрошуємо святкувати Преображення Господнє в нашому соборі!

Дорогі парафіяни, читачі і друзі парафії ставропігійного Спасо-Преображенського собору! Преображення Господнє (19 серпня) – престольне свято нашого храму. Від імені митрополита Переяславського і Вишневського Олександра і голови Парафіяльної ради собору Ігоря Лисова вітаємо усіх з цим світлим і радісним днем! Всенічне бдіння напередодні та пізню Божественну літургію у день свята очолить владика Олександр. На свято будемо служити дві Божественні літургії: о 7:30 та о 9:00 ранку. Після кожної літургії буде благословення плодів нового урожаю.

Проповідь:

Пізня Божественна літургія буде транслюватися наживо на цій сторінці. Запрошуємо приєднуватися до молитви! Прохання на молитву (записки за здоров’я чи за упокій) просимо подавати за цим посиланням.

Усі записки, які ви подаєте онлайн, читаються за богослужінням у нашому соборі. Щиро дякуємо усім вам, дорогі браття і сестри, за пожертви, які ви робите на підтримку Збройних сил України та нашої парафії. Нехай Бог благословить усіх захисники України, вас та ваших рідних і близьких, та усіх, за кого просите молитися, миром і міцним здоров’ям. Усіх же спочилих нехай прийме Всевишній Отець до Своїх небесних осель.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *