Запрошуємо на благодійний концерт Sinesia Sax 13 серпня!

У суботу 13 серпня о 19:00 на площі перед Спасо-Преображенським собором з благодійним концертом в рамках туру “Херсонщина чекає ЗСУ” вдруге виступить Sinesia Sax. Приходьте самі та запрошуйте друзів!

Місяць тому, під час першого концерту, на потреби Збройних сил України було зібрано 13 тисяч грн. Всі їх перерахували на Бандеромобілі від “Kolegi Studio” (“Наші без раші”).

Концерт відбудеться за підтримки Голови Парафіяльної ради Спасо-Преображенського собору Ігоря Лисова, митрополита Переяславського і Вишневського Олександра та Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира.

В програмі концерту – українські та світові хіти в інструментальній обробці.

Під час концерту проводитиметься збір коштів на підтримку Збройних сил України.

Sinesia Sax (Сінезій Горбовський) – 13-літній український юнак, лауреат міжнародних конкурсів, який гарно володіє саксофоном. Після гри для біженців перед блокпостом “Василівка” став медійною особою, про яку вийшли сюжети на національних каналах “Суспільне”, ICTV, “Інтер”.
Тур “Херсонщина чекає ЗСУ” проводиться великими містами та містечками України з півфінальним концертом в київському метро та фінальними концертами в містах звільненої Херсонщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *