У святкуванні 30-річчя компанії “Ліко-Холдінг” взяли участь митрополит Олександр і клірики собору

17 вересня в Києві відбулися урочистості з нагоди святкування 30-річчя компанії «Ліко-Холдинг», яка побудувала житловий масив “Ліко-Град” та комплекс нашого Спасо-Преображенського собору. Цього дня на запрошення президента компанії Ігоря Лисова у святкових заходах взяли участь настоятель собору митрополит Переяславський і Вишневський Олександр та клірики храму.

Вранці цього дня митрополит Олександр і духовенство звершили чин благословення нового медичного закладу на території «Ліко-Граду» – клініки “Denis”, яку буде незабаром відкрито. Владика передав у благословіння лікарям ікону святителя Луки Кримського з часткою мощів.

Президент компанії і голова Парафіяльної ради собору Ігор Лисов зазначив, що нашою спільною метою є щасливе майбутнє. “Ми живемо, обираємо, прагнемо та, не дивлячись на будь-які перепони, віримо в себе та в Україну”, – додав Ігор Володимирович.

На святковому заході у технологічному ліцею “Ліко” митрополит Олександр привітав колектив компанії з ювілеєм та відзначив керівництво церковними нагородами. Ігор Володимирович Лисов удостоєний вищої нагороди Православної Церкви України – ордену святого рівноапостольного князя Володимира І ступеню. Високі церковні нагороди отримали також члени Парафіяльної ради Спасо-Преображенського собору. Протодиякон Іван Гичун нагороджений орденом святого великомученика Юрія Переможця.

На урочистому концерті ввечері в Національній Опері України вітальну адресу від Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнішого Митрополита Епіфанія передав вікарій Київської митрополії архієпископ Вишгородський Агапіт. Владика також відзначив орденами Православної Церкви України артистів Петра Магу і Павла Зіброва.

За 30 років компанія “Ліко-Холдінг” створила і побудувала житлові комплекси Ліко-Град, Венеція, Спасо-Преображенський собор, пам’ятник і музей Блаженнішому Митрополиту Володимиру, Єлизаветинський парк, Центр спорту «Ліко», технологічний ліцей «Ліко» і дитячі садочки «Ліко-Світ», готелі Favor Park i Favor Sport, медичні центри «Ліко-Мед», театр «Особистості», багато ресторанів та інших об’єктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *