Пряма трансляція Великоднього Пасхального нічного богослужіння

Христос воскрес! Дорогі парафіяни, мешканці нашого району і відвідувачі сайту! Від імені митрополита Переяславського і Вишневського Олександра, голови Парафіяльної ради Ігоря Лисова і усієї громади Спасо-Преображенського собору вітаємо з Великоднем! Нехай радість про Воскресіння Ісуса Христа, мир і любов Божі наповнюють наші серця.

Воскресіння Христове, або Пасха — головне та найбільш радісне свято. Цього дня святкуємо перемогу Спасителя над адом і смертю. Тілесне воскресіння Ісуса Христа – подія, що стала основою християнства.

Пряма трансляція богослужіння Великодньої ночі з нашого собору почнеться на цій сторінці сьогодні, у Велику Суботу, о 22:00. Буде читатися книга Діянь Апостольських, потім о 23:15 почнеться Пасхальна полунощниця, а о 0:00 – Пасхальна утреня і далі – Божественна літургія. Службу очолить митрополит Переяславський і Вишневський Олександр (Драбинко). Трансляція відбуватиметься за підтримки Голови Парафіяльної ради собору Ігоря Лисова.

Громада собору вдячна усім вашим пожертвам, які ви подаєте разом із проханнями про молитву за здоров’я та за упокій. Записки на поминанням за богослужінням у нашому соборі приймаються онлайн через сторінку за цим посиланням, там вказано й реквізити для добровільних пожертв. Всі подані імена читаються священниками за богослужінням.

Про сенс Пасхи читайте тут.

Докладніше про освячення пасок читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *