Богослужіння неділі про Самарянку

Христос воскрес! П’яту неділю Пасхи називають неділею про Самарянку – від Євангельського читання, яке чуємо цього дня за Божественною літургією. Євангеліст Іоан розповідає зустріч Спасителя із самаритянською жінкою біля колодязя Якова. Ця чудова історія показує, як блага звістка Господа звернена до людей усіх народів. Настає час, каже Ісус Христос, коли істинне поклоніння Небесному Отцю буде відбуватися не на якомусь особливому святому місці, а у Дусі та істині.

У неділю в нашому соборі буде звершено дві Божественні літургії: на 7:30 і 9:00 ранку. Святкова всеношна в суботу і пізня літургія у неділю за підтримки Голови Парафіяльної ради собору Ігоря Лисова будуть транслюватися наживо. Запрошуємо приєднуватися до молитви у Спасо-Преображенському соборі Православної Церкви України в Києві! Прохання на молитву (записки за здоров’я чи за упокій) просимо подавати за цим посиланням.

Усі записки, які ви подаєте онлайн, читаються за богослужінням у нашому соборі. Щиро дякуємо усім вам, дорогі браття і сестри, за пожертви, які ви робите на підтримку нашої парафії. Нехай Бог благословить вас і усіх ваших рідних і близьких, усіх, за кого просите молитися, миром і міцним здоров’ям. Недужим скорішого зцілення та укріплення сил. Усіх же спочилих нехай прийме Всевишній Отець до Своїх небесних осель.

Всенічне бдіння:

Божественна літургія:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *