Богослужіння неділі Хрестопоклонної

Ми дійшли до середини святої Чотиридесятниці. У третю неділю посту Церква наказує нам по-особливому почитати святий Господній Хрест. Тому ця неділя має назву Хрестопоклонна. Наприкінці всенічного бдіння у суботу ввечері після співу Великого славослов’я з вівтаря виносять Чесний Хрест Господній та покладають на середині храму.

З огляду на посилення карантинних заходів у місті Києві впродовж Великого посту в нашому соборі по неділях ми звершуємо три Божественні літургії: на 7:00, 8:00 та 9:00 ранку. Просимо по можливості обирати одну з двох ранніх літургій. Нагадуємо, що по неділях у нашому соборі сповідь не проводиться. До Причастя запрошуємо всіх, хто готувався, хто живе християнським життям та сповідається по мірі потреби. Сповідь звершується у нас за вечірнім богослужінням з 17:00 або вранці у дні, коли є літургія (крім неділі) з 8:30 до 9:00 ранку.

Тих, хто з різних причин не може прийти на службу, запрошуємо долучатися до богослужіння онлайн! Трансляція ведеться за підтримки голови Парафіяльної ради собору Ігоря Лисова та завдяки вашим пожертвам, які ви подаєте разом із проханнями про молитву за здоров’я та за упокій. Записки на поминанням за богослужінням у нашому соборі приймаються онлайн тільки через сторінку за цим посиланням, там вказано й реквізити для добровільних пожертв. Всі подані імена читаються священниками за богослужінням.

Всенічне бдіння:

Божественна літургія:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *