Наживо: Богослужіння неділі Всіх святих

Неділя Всіх святих, яку відзначаємо через тиждень після святкування сходження Святого Духа на П’ятидесятницю, – це є свято Церкви Божої. Цього дня згадуються всі святі – як той плід, який Церква приносить Богові у відповідь на дарування Святого Духа. Як у Новому Завіті, так і в православній літургії “святими” називаються всі християни – а не тільки канонізовані святі. Це не означає, що всі є досконалими, бо й канонізовані святі не є безгрішними, але означає покликання усіх християн до вірності Богові. Святий – той, хто належить Богові.

Фото Максима Сидоренка

Усі записки, які ви подаєте онлайн, читаються за богослужінням у нашому соборі. Щиро дякуємо усім вам, дорогі браття і сестри, за пожертви, які ви робите на підтримку нашої парафії. Нехай Бог благословить вас і усіх ваших рідних і близьких, усіх, за кого просите молитися, миром і міцним здоров’ям. Недужим скорішого зцілення та укріплення сил. Усіх же спочилих нехай прийме Всевишній Отець до Своїх небесних осель.

Дякуємо громаді собору та усім благодійникам, а особливо – голові Парафіяльної ради собору Ігорю Лисову за підтримку! Завдяки цьому ми маємо можливість не тільки звершувати богослужіння за встановленим порядком, а й транслювати служби онлайн, щоби дати можливість долучатися до молитви усім, хто з різних причин не може прийти до храму. Святкова всеношна напередодні у суботу ввечері починається о 17:00. Хто не може прийти – вмикайте трансляцію!

У неділю Всіх святих в нашому соборі о 7:30 буде правитися рання Божественна літургія. О дев’ятій ранку з благословення митрополита Переяславського і Вишневського Олександра буде звершуватися урочисте богослужіння за Пасхальним чином. Це богослужіння транслюватиметься онлайн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *