Богослужіння у неділю всіх святих землі Української

Через два тижні після П’ятидесятниці вшановуємо всіх святих, які жили і подвизалися у нашій Вітчизні. Запрошуємо парафіян та гостей спільно об’єднатися в молитві у ставропігійному Спасо-Преображенському соборі Православної Церкви України в Києві! За богослужінням поминаємо всіх, хто потребує особливої молитви, молимося за скорше одужання всіх хворих на коронавірус, та читаємо у вівтарі всі записки, які ви подаєте онлайн. Наполегливо просимо вас, дорогі парафіяни, виконувати всі санітарні норми, дотримуватися дистанції в соборі 1,5 метри один від одного (члени родини, які постійно проживають разом, можуть стояти поруч), та вдягати захисні маски під час перебування в церкві.

Низький уклін вам, дорогі браття і сестри, за всі пожертви, які ви робите на підтримку нашої парафії. Дякуємо громаді собору та усім благодійникам, а особливо – голові Парафіяльної ради собору Ігорю Лисову за підтримку! Завдяки цьому ми маємо можливість не тільки звершувати богослужіння за встановленим порядком під час карантину, а й транслювати служби онлайн, щоби дати можливість долучатися до молитви усім, хто з різних причин не може прийти до храму. Святкова всеношна напередодні у суботу ввечері починається о 17:00 (з трансляцією), в неділю рання літургія о 7:30, пізня літургія о 9:00 (з трансляцією).

Пізню Божественну літургію очолив сьогодні протоієрей Андрій Дудченко, він же сказав проповідь після Євангелія. На Апостольське читання проповідував протодиякон Іван Гичун. 

Архієрейський хор під управлінням заслуженого діяча мистецтв України Олександра Тарасенка виконав сьогодні Антифони розпіву Києво-Печерської лаври, “Єдинородний Сину” знаменного розпіву, Херувимську пісню розпіву Почаївської лаври, “Милість миру” Київського розпіву, “Достойно є” Кирила Стеценка з “Народної літургії”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *