Божественна літургія у неділю 24 червня

Сьогодні, у неділю 24 червня, в нашому соборі було звершено три Божественні літургії. Митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр очолив всеношну напередодні ввечері та нічну Божественну літургію в домовій церкві на честь святого рівноапостольного князя Володимира, що в Меморіальному музеї Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана). Ранню Божественну літургію в Богоявленському приділі собору служив протоієрей Віталій Машинський. Пізню Божественну літургію очолив протоієрей Андрій Дудченко. За цим богослужінням після Апостолу проповідував протодиякон Іван Гичун, після Євангелія – протоієрей Тарас Козка.

За сприяння голови Парафіяльної ради Ігоря Лисова пізня Божественна літургія транслювалася наживо тут на нашому сайті та на YouTube-каналі Спасо-Преображенського собору.

Запис нічної Божественної літургії:

Фото з нічної служби:

Фото з вечірнього богослужіння:

One thought on “Божественна літургія у неділю 24 червня

  1. Смотрю и слушаю БОГОСЛУЖЕНИЯ в Торонто…Благодарю ГОСПОДА ВСЕМИЛОСТИВОГО и МИЛОСЕРДНОГО за возможность присутствовать хотя бы виртуально на таких благодатных БОГОСЛУЖЕНИЯХ…СПАСИ ВАС ВСЕХ ГОСПОДЬ за такую возможность!!!! сама прихожанка одного из православных храмов Торонто…но не всегда есть возможность поехать на службу…
    р.Б. Людмила

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *