Наш настоятель та голова Парафіяльної ради візьмуть участь в роботі Собору Української Православної Церкви

Сьогодні, 8 липня, о 14:00 у Трапезній палаті Києво-Печерської Лаври під головуванням Блаженнішого Митрополита Володимира розпочнеться Ювілейний Собор Української Православної Церкви.

У роботі Собору візьмуть участь усі правлячі, вікарні та заштатні єпископи УПЦ, голови Синодальних установ і ректори духовних академій і семінарій УПЦ, представники Київської Митрополії, чоловічих і жіночих ставропігійних монастирів, а також по три делегати від кожної єпархії УПЦ: клірик, представник чернецтва та мирянин. Усього, відповідно до даних офіційного сайту Української Православної Церкви, на засіданні будуть присутні 237 осіб.

Від нашого храму в роботі Собору УПЦ візьмуть участь настоятель архієпископ Переяслав-Хмельницький та Вишневський Олександр і голова Парафіяльної ради Ігор Володимирович Лисов.

Собор УПЦ розпочнеться молебнем на початок доброї справи. Далі перед учасниками з доповіддю виступить Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Володимир, після чого відбудеться обговорення питань, винесених на порядок денний.

На завершення роботи буде прийнято Ухвалу Ювілейного Собору Української Православної Церкви, з текстом якої заздалегідь можна було ознайомитися на офіційному сайті УПЦ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *