Сповідь

Сповідь в нашому храмі звершується в усі дні, коли правиться вечірня (див. поточний розклад), наприкінці богослужіння, а також у дні, коли правиться Божественна літургія: по буднях – з 8:30 ранку до 9:00, по неділях і на свята – з 8:00 до 9:00 (до початку літургії).

Сповідь можлива й у інші дні по домовленості із священиком. За інформацією звертайтесь до церковної лавки або телефонуйте.

До сповіді потрібно:

  • проаналізувати своє життя на предмет гріховних вчинків;
  • примиритися з усіма людьми;
  • мати твердий намір виправити життя, так щоб жити за заповідями Божими.

Докладніше про підготовку до першої сповіді можна дізнатися з наших порад, або з літератури, яку вам порекомендують у церковній лавці.

Сповідь: 19 коментарів

    • Здравствуйте, Ольга. Исповедь в нашем храме проводится всегда во время вечерней службы (если есть желающие), а также утром до литургии, когда служится литургия (в воскресенье и праздники с 8 утра, по субботам с 8:30).

  1. Христос Всокрес!
    Коли можна сповідатися, щоби Милістю Божою причаститися на Божественній Літургії на Віддання Пасхи?

    • Доброго дня, Наталія. По неділях сповідь проводиться з 8:00 ранку. Бажано прийти на початок, щоб у священика було достатньо часу приділити Вам увагу. З повагою, священик Андрій.

    • Доброго дня, Ірино! Найближче загальне соборування буде тільки під час Великого посту, тобто весною 2017 року. Але це таїнство над хворими людьми можна провести коли потрібно, на прохання. З повагою, священик Андрій.

    • Доброго дня, Ірино. Як завжди, в суботу сповідь з 8:30 по 9:00 ранку або ввечері 17:00-19:00. З повагою, священик Андрій.

  2. Доброго дня!у нас назначено венчание на 26.04,но к сожалению,мы должны уехать на выходные.можно ли будет исповедоваться и причастится в пятницу 21.04 или в среду,перед венчанием?

    • Христос воскрес! Доброго дня, Євген! Так, причаститися можна в будь який день коли правиться Літургія – у нашому соборі це кожного дня крім понеділка. На сповідь просимо прийти напередодні ввечері, на службу яка починається о 17:00, або вранці перед Літургією – на 8:30 (будьте вчасно!). З повагою, священик Андрій.

  3. Христос Воскрес! У нас на кінець квітня назначено вінчання. Наречений ходить кожного тижня в церкву на службу, але ніколи не сповідався. Він хоче посповідатись перед вінчанням, чи це не буде перешкодою?

    • Воістину воскрес! Чекаємо на сповідь у суботу ввечері (17:00). Перед вінчанням обов’язково треба сповідатися і причаститися. З повагою, священик Андрій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *