Служба і Псалтир за припинення епідемії та Маріїне стояння (трансляція)

З ініціативи священнослужителів і на численні прохання вірян у середу 1 квітня ми знову будемо читати в храмі весь день Псалтир з молитвою за припинення пошесті згубної (епідемії) в Україні та світі. Приєднуйтеся до молитви дистанційно за допомогою трансляції. Дякуємо за підтримку голові Парафіяльної ради собору Ігорю Лисову!

Запрошуємо також подавати записки для поминання під час читання Псалтирі (за здоров’я) дистанційно, на електронну пошту: info@preobraz.kiev.ua або у коментарі до цього запису.

Розклад:
9:00 літургія Ранішеосвячених Дарів
10:00 читання Псалтирі
17:00 Служба з читанням Великого поканянного канону св. Андрія Критського (Маріїне стояння)

Хто має можливість надати добровільну пожертву на придбання дезинфікуючих засобів для собору, на спільну свічу, на утримання хору, на придбання основних продуктів і ліків для малозабезпечених парафіян і мешканців району, просимо зробити це переказом на картковий рахунок старшого священика собору протоієрея Андрія Дудченка: 4731185607719967 (Приват).

6 thoughts on “Служба і Псалтир за припинення епідемії та Маріїне стояння (трансляція)

  1. Умоляю Вас батюшка Андрей ! Помолитесь за здравие рабы Божией Татьяны ! Сегодня 31 марта приблизительно в 20-00 она была доставлена в Александровскую больницу со страшным диагнозом – коронавирус. Моя сестричка замечательная медсестра. Скольким людям она помогла ! А вот сейчас сама нуждается в помощи. И только Господь и заступничество Пресвятой Богородицы смогут ей помочь. Уповаю на помощь Всевышнего и Вашу Горячую Молитву. Сожалею ,что не могу прийти в Ваш замечательный Храм, т.к. я в группе риска по возрасту. Буду присутствовать на завтрашней службе дистанционно.

    • Будемо молитися. Дай Боже одужання!

  2. За здоров’я Зінаїди, Олени, Ольги, Юлії, Лариси, Наталії, Тетяни, Юлії, Галини. Милості та благодаті Господньої нам усім. Спаси і сохрани Господи

  3. За здоров’я Наталії, Володимира, Романа, Георгія, Людмили, Володимира, Інни, Наталії, Павла, Ярослава, Дарії, Аполінарії, Юлії, Даниїла, Анни, Ніни.

    Щиро дякую духовенству собору за молитви!!! Нехай береже Вас Господь!!!

  4. Просимо про молитву за здоровя Юлії з чадом, Павла, Тетяи,, Галини, Іванни-Катерини, Бориса, Антона, Дарії, Павла, Катерини, Ярини з чадами, Олега, Наталії, Михайла, Евеліни, Артемія, Степана, Максима, Лілії та її сімї, О.Стефана, о.Антонія-Григорія і все монашество під його проводом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *