Набираємо групу на Афон в паломництво з Вселенським Патріархом Варфоломієм!

Паломницький центр “Фавор” запрошує охочих (чоловіків) взяти участь в унікальному паломниці до монастирів Святої Гори Афон з 18 жовтня та взяти участь в Божественній літургії, яку очолить Вселенський Патріарх Варфоломій. Прошу організовує Паломницький центр “Воскресіння” Рівненської єпархії Православної Церкви України, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.

Під час поїздки буде можливість взяти участь в урочистому богослужінні з нагоди 200-річчя відновлення головного храму монастиря Ксенофонт, яке очолить ВСЕЛЕНСЬКИЙ ПАТРІАРХ ВАРФОЛОМІЙ І.

Програма паломницького туру:

1-й ДЕНЬ. П’ятниця. 18/10.
12.50. Приліт в Салоніки. Переїзд в Уранополіс. Розміщення в готелі 5* . Вечеря. Ночівля.

2-й ДЕНЬ. Субота. 19/10
Сніданок. Отримання діамонітіріона (візи) і квитків на пором. Прибуття на Святий Афон. Зустріч Вселенського Патріарха Варфоломія I в монастирі Ксенофонт. Розміщення в архондарику монастиря. Ночівля в монастирі.

3-й ДЕНЬ. Неділю. 20/10
Участь в урочистому богослужінні з нагоди 200-річчя відновлення головного храму Ксенофонтського монастиря, яке очолить Вселенський Патріарх Варфоломій. Святкова трапеза. Виїзд з провідником по монастирях Святого Афону. Ночівля в одному з монастирів Святої Гори.

4-й ДЕНЬ. Понеділок. 21/10
Участь у богослужінні на Афоні. Виїзд з провідником по монастирях Святого Афону. Ночівля в одному з монастирів Святої Гори.

5-й ДЕНЬ. Вівторок. 22/10
Участь у богослужінні на Афоні. Виїзд в порт. 14:30 Прибуття в г.Уранополіс. Переїзд в Салоніки. Відвідання монастиря святого Іоана Богослова в Суроті та ставропігійного чоловічого монастиря Константинопольської православної церкви на честь святої Анастасії Узорішительниці.
Розміщення в готелі 3*. Вечеря. Ночівля.

6-й ДЕНЬ. Середа. 23/10
Сніданок. Участь у богослужінні в одному з храмів міста Салоніки. Відвідування храму святого Великомученика Димитрія Солунського;. Повернення в готель в Салоніках. Вечеря. Ночівля.

7-й ДЕНЬ. Четвер. 24/10
Сніданок. Відвідування храмів міста Салоніки. митрополичого собору Святителя Григорія Палами, Свято-Софійського собору і монастиря святої праведної Феодори.
Повернення в готель в Салоніках. Вечеря. Ночівля.

8-й ДЕНЬ. П’ятниця. 25/10
Сніданок. Участь в літургії 7:00 -10:30. Переїзд в аеропорт. 13:25 Виліт до Києва.

Бажаючі можуть залишитися на великі урочистості поліархієрейського свята Святого Великомученика Димитрія Солунського з 25 по 27 жовтня (присутність близько 40 архієреїв на чолі з Блаженнішим Митрополитом Елладської Церкви Ієронімом), Президентом Грецької Республіки та ймовірно Святішим Вселенським Патріархом Варфоломієм.

9-й ДЕНЬ. Субота. 26/10
Участь в поліархієрейській літургії в Храмі Святого Димитрія 6:30-10:30. Сніданок. 11:00 участь у місцевому заході з приводу звільнення міста Салоніки. Вечеря. 18:30 Участь у вечірній службі. 21:00-00:30 участь у всенічному бдінні. Ночівля.

10-й ДЕНЬ. Неділя. 27/10
Сніданок. Участь в архієрейській літургії 7:00-10:30 в Храмі Святого Димитрія. Сніданок. Вечеря. 18:30 Участь в поліархієрейській урочистій великій вечірні в храмі св. Вмч. Димитрія. Ночівля.

11-й ДЕНЬ. Понеділок. 28/10
07: 00-10:30 Участь у літургії. Переїзд в аеропорт. 13:25 Виліт до Києва.

Пожертва 550 Євро ( 8 днів) 700 євро (11 днів)

У вартість поїздки входить: Трансфер аеропорт – готель, готель – аеропорт в Греції. Переїзди за програмою. Оплата квитків на корабель. Паломництва за програмою. Виїзди з православним гідом на замовному автобусі по монастирях Святого Афону. Проживання в готелях в Греції та монастирях Святої Гори.

Харчування: сніданок в готелі і вечеря в ресторані, або в готелі (на св. Афоні в трапезній). Попередня домовленість на дозвіл відвідування Святого Афону. Оплата діамонітіріону (візи). Попередня домовленість на ночівлі в монастирі. Пожертвування монастирям на Афоні.

У вартість поїздки не входить: авіапереліт.

Запис та довідки за телефоном (WhatsApp, Viber): +380-98-126-4910 (Олена Сотничек).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *